Meteen naar de inhoud

Scholing

Met “De Traumakaart” hebben we veel waardevolle informatie samengebracht in een overzichtelijk model dat voor ons werkt. En nu willen we jou helpen deze kennis te ook in te kunnen zetten. Onze cursussen zijn ontworpen om jou te voorzien van de tools, inzichten en vaardigheden die nodig zijn voor effectieve (voorbereiding op) traumabehandeling.

Of je nu een professional in de geestelijke gezondheidszorg bent die op zoek is naar handvatten of iemand die geïnteresseerd is in het begrijpen van traumagerelateerde kwesties, onze cursussen bieden waardevolle inzichten. We combineren jarenlange werkervaring met de innovatieve benadering van “De Traumakaart” om je te helpen een verschil te maken in het leven van anderen.

Doe mee met onze cursussen en doe kennis op die zorgt voor goede traumabehandeling waar iemand zelf regie over ervaart. Samen kunnen we een positieve impact hebben en de weg wijzen naar herstel en veerkracht.

Workshop
De Traumakaart

Meteen praktisch van start met De Traumakaart? Doe mee met onze workshop gegeven bij King Nascholing! De laatste inzichten rondom trauma komen aan bod en daarnaast wordt er in een ochtend veel geoefend. Zo kun je direct met vertrouwen aan de slag gaan met je eigen casuïstiek. De eerste deelnemers beoordeelden de workshop met een 9!

Tip: Ook zeer geschikt als In Company training.

Waardering: 4.5 uit 5.

Cursus
Introductie Psychotraumalogie K&J

Ben jij een professional die werkt met kind en jeugd en wil je je verdiepen in psychotrauma en PTSS? Dan is deze brede introductiecursus wellicht iets voor jou. Aan bod komen diagnostiek, psycho-educatie en voorbereiding van behandeling. In de tweedaagse cursus die we samen met ARQ hebben ontwikkeld, komt o.a. de Traumakaart aan bod als het gaat om het vormgeven van psycho-educatie.

Waardering: 4 uit 5.